RICHARD FUCHS

RICHARD FUCHS

jídelní menu

Otevíral v Praze a Egyptě hotely Four Seasons, vařil v pražském Hiltonu, pařížském michelinskými hvězdami ověnčeném restaurantu Taillevent, restaurantu Le Cinq Hotel Paris George V, legendárním italském Amerigo 1934 u Boloně, restaurantu Il Palagio ve Florencii nebo švýcarském restaurantu Il Lago v hotelu Four Seasons v Ženevě.

Procestoval s vařečkou a ostrými noži skoro celý svět, nejvíc mu však učarovala Argentina a země  kolem Středozemního moře. Jedním z nejdůležitějších lidí jeho profesního života se stal Vitto Molica, učitel, kolega i přítel, který zažehl v Richardovi jiskru kulinářské vášně. A také lásku k italské kuchyni.

Jeho elegantní kompozice jsou tvořeny špičkovými surovinami a obrovskou dávkou kuchařské fantazie. V současnosti se k naší velké radosti věnuje projektům v České republice a nesmí tedy chybět ve výběru šéfkuchařů, kteří uvaří i pro vás.

Fotogalerie

Mistr Richard Fuchs si připravil takové kulinářské kreace, že nevyjdete z údivu. Nepromeškejte ho příští rok!

SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAMU

Instagram has returned invalid data.