Jan Voráček

Voráček

Jan Voráček

jídelní menu

Vystudoval střední gastronomickou školu v Praze, ale doma moc nepobyl, odcestoval pracovat do Řecka, kde se mu otevřel úplně nový svět kulinářského umění.

Pod vedením opravdových mistrů svého oboru, především filipínského mistra sushi a peruánské kuchyně se naplno rozvinula jeho vášeň pro gastronomii a vaření.

Od té doby se specializuje na asijskou a pacifickou kuchyni, které jsou pro něj srdcovou záležitostí a zároveň i neustálou motivací k dalšímu vzdělávání v oboru.

V roce 2008 nastoupil do nově otevřeného podniku Buddha bar jako řadový kuchař a postupně se vypracoval až do pozice šéfkuchaře, ve které působí dnes. S velkou pečlivostí vybírá ty nejlepší suroviny, ze kterých dokáže vykouzlit jedinečné speciality panasijské kuchyně i své originální recepty moderní kuchyně.

Fotogalerie

sledujte nás na instagramu