menu kulinářského léta 2019

ZDENĚK KŘÍŽEK – 10. 7. 2019 

Příjem objednávek ukončen.

  1. Humus z červené řepy – halloumi sýr, bulgur, granátové jablko, papadum
  2. Indonéský salát Gado gado – tofu, mungo výhonky, křepelčí vejce, arašídová omáčka
  3. Kuřecí steak s yakitori omáčkou – houby shimeji, mořské řasy Kaiso, jasmínová rýže
  4. Thajský mango salát – krevety, lotosový kořen, koriandr, chilli dresing
  5. Na páře vařený mořský vlk – hlíva královská, bok choi, omáčka ze švestkového vína

ANCHAL BHALLA – 17. 7. 2019 

Příjem objednávek ukončen.

  1. Dal parantha, Lassi – Palačinky plněné luštěninou, Lassi nápoj
  2. Kheer – Rýžový puding s šafránem a pistáciemi
  3. Vege Thali (Vindaloo, Palak Paneer, Kadi, Rice, Chapati, Pickle, Papad) – Kombinace jídel (zelenina v pálivé omáčce, čerstvý sýr ve špenátové omáčce, žluté indické curry, placky, zelenina)
  4. Daal – Lušteninová kořeněná směs
  5. Butter chicken – Máslové kuře v krémové rajčatové omáčce

JAN VORÁČEK – 24. 7. 2019 

Příjem objednávek ukončen.

  1. Domácí uzený losos s avokádovým quacamole a koriandrovým jogurtem
  2. Mango tiramisu
  3. Thajské červené kari s yuzu a kuřecím supreme
  4. Letní zeleninová rolka se žlutým melounem a mučenkovým dresingem
  5. Pečená pražma královská s lanýžovou miso omáčkou a lilkovým kaviárem

JAN PUNČOCHÁŘ – 31. 7. 2019 

Příjem objednávek ukončen.

  1. Rýžová kaše s vanilkou a malinami, lískové oříšky v medu
  2. Salát z červené čočky s kokosovým mlékem a koriandrem
  3. Perlička s omáčkou z kysaného zelí, zadělávaná kapusta a kopr
  4. Polévka z fenyklu a anýzu s olivovým olejem a majoránkou
  5. Tatarák z lilku, s pečenými paprikami a sýrem

MICHAL BUČEK – 14. 8. 2019 

Objednávky přijímáme do 8. 8. 2019

  1. Achiote vepřová plec v jablečném, pomerančovém a limetkovém freshi, nachos, creme fraiche s chipotle chilli
  2. Telecí roastbeef s lanýžovým kaviárem, kaparovou majonézou s ančovičkou, asiago chips
  3. 1/2 jarního kuřátka, artyčokové pureé, fava fazole, karotkový gel, levandulový parfém
  4. Šafránové zeleninové lasagne, bazalková omáčka, uzený parfém
  5. Bailyes panacotta, amarena gel, variace kandované citrusové kůry

RADEK DAVID – 21. 8. 2019 

Objednávky přijímáme do 15. 8. 2019

  1. Pesto z pečené řepy, pražené pinie a bramborové chipsy
  2. Mrkvová polévka s pomerančem a zázvorem, marinované krevety a granátové jablko
  3. Dušené králičí stehno po dijonsku, restovaná kořenová zelenina, bramborové rohlíčky
  4. Pečená ryba, rajčatová tarhoňa a salát z malých rajčat, bazalky a dresingu z octu z vína chardonnay
  5. Panna cotta z bílé čokolády a jogurtu, čokoládový crumble, maliny a malinová omáčka

MARCEL IHNAČÁK – 28. 8. 2019 

Objednávky přijímáme do 22. 8. 2019

  1. Salát s černou čočkou, chřestem, cherry rajčaty a parmazánem
  2. Bulgur s krůtím masem, rajčaty, hlívou ustřičnou a olivovým olejem
  3. Sendvič s uzeným pstruhem, vajíčkem a creme fraiche s bylinkami
  4. Dušená telecí kýta s kořenovou zeleninou a krémovou omáčkou s tymiánem, bramborová kaše
  5. Dezert s mascarpone krémem, pomerančem a kokosem

SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAMU