Pavel ŠVESTKA A IZABELA ŠKUTOVÁ

Pavel A IZABELA

JÍDELNÍ MENU

Pavel a Izabela tvoří kuchařskou dvojici, kterou jste mohli poznat v soutěži Hell’s Kitchen Česko 2024. Každý z nich má jiný příběh, ale spojuje je vášeň pro jídlo, kreativitu a chuť neustále růst. A když vaří spolu, stojí to za to.

Pavel pochází z Ústí nad Orlicí, ale vařit začal už jako kluk – inspirovali ho rodiče, kteří podnikali v gastronomii. Vyučil se kuchařem v Poličce a pak nabíral zkušenosti po celé České republice. Touha po vyšší úrovni ho ale zavedla do zahraničí, kde se učil od michelinských šéfkuchařů jako Tom Sellers, Kim Woodward nebo Agnar Sverrinsson. Po třech letech se vrátil domů a dnes je členem Českého národního týmu kuchařů. Jeho styl je moderní, udržitelný, s respektem k tradici a důrazem na sezónní suroviny.

Izabela, energická kuchařka a zpěvačka z Českého Těšína, si lásku k vaření přivezla z Anglie, kde pracovala v luxusních hotelech. Po návratu do rodného města si otevřela vlastní bistro RIVER café&bar, kde servíruje snídaně a brunche s originálním rukopisem. Kromě vaření vystupuje se svou kapelou a často obě vášně propojuje na různých akcích a festivalech. V soutěži Hell’s Kitchen chtěla posunout své kulinářské schopnosti o úroveň výš – a to se jí rozhodně povedlo.

Dnes tvoří sehraný tým, který spojuje Pavlovu preciznost a zkušenosti z fine diningu s Izabelinou lehkostí, nápaditostí a citem pro atmosféru. Když tihle dva vaří, vznikají jídla, která mají nejen chuť, ale i příběh.

Fotogalerie

Už brzy ochutnáte menu Pavla a Izabely – kreativní spojení dvou osobností, které dávají vaření srdce i styl.

SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAMU