menu kulinářského léta 2025
TOMÁŠ REGER (🇨🇿) – 9. 7. 2025
Objednávky přijímáme do 3. 7. 2025
- Polévka Minestrone – pečená rajčata, cuketa, lilek, bylinky
- Kachní prso – červená pšenice, pečená cibule, fíky, vinaigrette
- Telecí na víně – mrkev, lišky, topinambura
- Meruňková crostata – meruňky, meduňka, máslové těsto frangipane, mascarpone
ALEŠ HRABEC (🇨🇿) – 16. 7. 2025
Objednávky přijímáme do 10. 7. 2025
- Tlačenka Nouvelle – vepřové koleno, nakládané žampiony, jablkové chutney, hrubozrnná hořčice a máslová brioška
- Consommé z makrely – uzený losos, topinambur, pečené rajče, červená cibule a paprikový olej
- Jehněčí konfit – konfitovaná jehněčí kýta, hořčičné velouté, petrželová strouhanka, květák a grenaille
- Koblížek – foie gras, citron, portské víno, březový cukr s mátou a ovoce
PAVEL ŠVESTKA & IZABELA ŠKUTOVÁ (🇨🇿) – 23. 7. 2025
Objednávky přijímáme do 17. 7. 2025
- Pečená kachní terina – pistácie, škvarky, máslová brioška, višňový gel a pažitka
- Krém z pečeného květáku s citronem – květák na kyselo, pečený na oříškovém másle a gorgonzola
- Krůtí prso plněné fáší – krůtí prso plněné masovou fáší s vůní lanýžů, glazovaná mladá karotka, karotkové pyré, máslový hrášek, libečkový olej, drůbeží jus s hořčičnými semínky
- Švestkový crumble – bílá čokoládová ganache se slaným karamelem, crumble z pekanových ořechů a pečené švestky
OSKAR KLANERT (🇨🇿) – 30. 7. 2025
Objednávky přijímáme do 24. 7. 2025
- Tatar z grilované papriky – grilovaná paprika, cuketa, burrata a crumble ze smaženého chleba
- Krém z kysaného zelí a pečeného celeru – polévka s kysaným zelím a pečeným celerem
- Kuře na červeném víně – kořenová zelenina, žampiony, cibulky a mačkaný brambor s pažitkou
- Jablka v karamelu – se zakysanou smetanou z farmy Nelepeč, restované lískové ořechy a „višně z Líšně“
TOMÁŠ HAUSER (🇨🇿) – 6. 8. 2025
Objednávky přijímáme do 31. 7. 2025
- Gazpacho – se sýrem feta, olivami, olivovým olejem a bylinkami
- Koprová omáčka – s konfitovaným hovězím masem, grenaillemi a vejcem
- Chřestová pannacotta – s citronem a ovocem
- Grilované krevety – se sicilskou caponatou a pečivem
FABIO GIACOPELLI (🇮🇹) – 13. 8. 2025
Objednávky přijímáme do 7. 8. 2025
- Tonno di coniglio alla Piemontese – králík po piemontsku
- Riso integrale, salsa di soia bianca, burrata di bufala Pugliese e fragole arrosto – celozrnná rýže, bílá sójová omáčka, burrata a pečené jahody
- Seppia in zimino alla Toscana con bietole e ceci, crostini all’aglio dell’Emilia Romagna – sépie po toskánsku se špenátem, cizrnou a česnekovými krutony
- Lemonsù – citronová verze tiramisu
MICHAL BUČEK (🇨🇿) – 20. 8. 2025
Objednávky přijímáme do 14. 8. 2025
- Tartar z konfitované řepy – perličky kozího sýra, malinové krémové balsamiko, bazalka, krutony
- Pečená polévka z velkých máslových fazolí – salsiccia, spianata, milano, paprika, kořenová zelenina, oregano, uzený olej
- Výpečky z telecího karabáčku – listový špenát, restované bramborové noky na iberijském špeku
- Závin s tvarohem a tonka fazolí – grilovaná hruška, bisquit, višňová omáčka, portské víno