Aleš Hrabec

Aleš Hrabec

JÍDELNÍ MENU

Aleš Hrabec je kuchař s michelinským rukopisem, který se rozhodl svoje zkušenosti z fine diningu přenést do světa zdravého stravování. Vaření se věnuje už od školy a nikdy si nevybral tu jednodušší cestu – prošel si tvrdou kuchařinou od mytí hrnců až po působení v restauracích oceněných michelinskou hvězdou. Stáže v Německu, Rakousku i v tuzemsku (např. olomoucké Entree Restaurant pod vedením Přemka Forejta) ho naučily řemeslu i tomu, že kvalitní jídlo vzniká s respektem, pokorou a vášní.

Dnes věří, že i jídlo z krabičky může být zážitkem. V Zdravém stravování chce skloubit špičkovou chuť, estetiku a nutriční vyváženost. Nejraději pracuje se zeleninou, jemnými technikami, jako je pošírování, a láká ho i myšlenka přenést prvky platingu do běžného denního menu. Věří v lokální suroviny, sezónnost a chuť, která je poctivá, ne přehlušená.

Aleš se ve své profesi nebojí výzev – ať už jde o kreativní úpravu jídel pro tisíce klientů, spolupráci s nutričními specialistkami, nebo hledání cest, jak i dietní omezení proměnit ve výhodu. Je to kuchař, který miluje řemeslo, sbírá inspiraci všude kolem a nebojí se zkoušet nové věci – vždy s důrazem na kvalitu, detaily a respekt k surovinám.

Jeho cílem je ukázat, že zdravé jídlo může být nejen chutné, ale i krásné. A že i v krabičce se může ukrývat gurmánský zážitek.

Fotogalerie

Už brzy ochutnáte menu Aleše Hrabce – těšte se na vymazlené kombinace chutí v krabičkách, které posunou Zdravé stravování na novou úroveň. Jeho Menu i s dalšími si prohlídněte pod tlačítkem JÍDELNÍ MENU!

SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAMU